Ruilen en retourneren

Bij Hihome is het uiteraard mogelijk je bestelling te ruilen of retourneren. Dit kan binnen 14 dagen na ontvangst van je complete bestelling. Gebruik hiervoor bij voorkeur het retourformulier dat je kunt downloaden onderaan deze pagina. We zouden het fijn vinden als je ook even een mail stuurt naar support@hihome.eu als je wilt ruilen of retourneren, zodat wij alvast op de hoogte zijn.

Je kunt het artikel retour sturen naar:

At Home Technologies BV
Postbus 42
6860 AA Oosterbeek
The Netherlands

Herroepingsrecht / Bedenktijd

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Hihome geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via support@hihome.eu. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Download het Herroepingsformulier hier

 

Oud-voor-nieuw regeling

Kan ik mijn oude apparatuur gratis inleveren? Ja, dat kan.

Je kunt ervoor kiezen om je oude, vergelijkbare apparaat zelf bij een PostNL-punt in te leveren. Verpak het oude apparaat in een stevige doos en breng deze naar het dichtstbijzijnde servicepunt. Klik hier om een PostNL-locatie bij je in de buurt te vinden.

Om kosteloos je oude apparatuur op te sturen, is een verzendlabel nodig. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice. Je ontvangt dan een verzendlabel per email.

Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om het elektrische apparaat zelf in te leveren bij een inleverpunt bij jou in de buurt, bij de gemeentelijke afvalstraat of als het apparaat nog werkt bij een lokale kringloopwinkel.